Festiwalowe Menu Degustacyjne
W związku z zeszłotygodniowymi osiągnięciami na Festiwalu Śląskich Smaków Restauracja KAPIAS serdecznie zaprasza Państwa 13 czerwca (piątek) o godzinie 19 00 na specjalną kolację.
Właśnie w ten wieczór serwowane będzie Państwu menu degustacyjne składające się z potraw którymi wygraliśmy Festiwal Śląskie Smaki 2014.
Menu degustacyjne:
Przystawka: marynowany w pokrzywach polski rozbef pieczony z dodatkiem soli lawendowej;
Zupa: zupa z korzenia pietruszki z dodatkiem oliwy z dyni, szczawiku zajęczego, kwiatu kocimiętki;
Danie główne: gęś goczałkowicka gotowana w tłuszczu, pęczak, nasiona słoneczniku, sałatka z kwiatami jadalnymi skropiona syropem z mniszka lekarskiego;
Deser: strudel jabłkowy z sosem waniliowym i gałką lodu czekoladowego.
Cena menu degustacyjnego wyniesie 80 PLN od osoby. Obowiązuje rezerwacja stolików.
Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu 667−777−081 lub za pośrednictwem poczty e-mail: marketing@kapias.pl