Catering Wielkanoc 2024
2 miesiące temu
Restauracja Kapias w Twoim domu na Wielkanoc! Zapraszamy do zapoznania się menu Wielkanocnym 2024.
Catering Świąteczny
Zupy:
- Barszcz biały z kiełbasą i chrzanem 18 zł (430ml)
- Żurek z jajkiem 19 zł (430ml)
Mięsa:
- Rolada Śląska wołowa 22 zł/szt. (200g)
- Rolada wieprzowa 17 zł/szt. (200g)
- Udo z kaczki 23 zł/szt. (220g)
- Udo z gęsi 43 zł/szt. (350g)
- De Volaille 16zł/szt. (200g)
- Kaczka pieczona w całości 130 zł/szt. (~1,8kg)
- Królik w sosie śmietanowym 120 zł/szt. (~1,1kg)
Dodatki:
- Kluski Śląskie 1zł/szt.
- Kluski ciemne 1zł/szt.
- Sałatka jarzynowa 38zł/(500g)
- Modra kapusta 20zł/(500g)
- Buraczki z chrzanem 20zł/(500g)
- Biała kapusta gotowana 20zł/(500g)
Zakąski zimne:
- Pasztet mięsny 28zł/(300g)
- Pasztet z królika 37zł/(300g)
- Jaja z sosem tatarskim 24zł/6szt.
- Jaja faszerowane wędzonym łososiem i szczypiorkiem 30zł/6szt.
- Rulony z puchem chrzanowym w galarecie 30zł/6szt.
- Galantyna z kurczaka 35zł (500g)
Wypieki:
- Babka drożdżowa z cynamonem i czekoladą 39/kg
- Babka ucierana z kakao 39/kg
- Babka marcepanowa 47zł/kg
- Mazurek biszkoptowy z kremem cytrynowym 54zł/kg
- Mazurek czekoladowy z bakaliami 56zł/kg
- Sernik z brzoskwiniami 54zł/kg
- Szarlotka 46zł/kg
Zamówienia na dania Cateringu Wielkanocnego przyjmujemy do 27.03.2024 osobiście w Restauracji Kapias lub telefonicznie pod numerem 667 777 348.
Catering z odbiorem własnym najpóźniej do 14:00 w Sobotę 31.03.2024.
Więcej informacji na www.kapias.pl