Festiwalowe Menu Degustacyjne

10 lat temu

W związku z zeszło­ty­god­niowymi osiąg­nię­ci­ami na Fes­ti­walu Śląs­kich Smaków Restau­racja KAPIAS serdecznie zaprasza Państwa 13 czer­wca (piątek) o godzinie 19 00 na spec­jalną kolację.

Właśnie w ten wieczór ser­wowane będzie Państwu menu degus­ta­cyjne składa­jące się z potraw którymi wygral­iśmy Fes­ti­wal Śląskie Smaki 2014.

Menu degus­ta­cyjne:

Przys­tawka: marynowany w pokrzywach pol­ski rozbef piec­zony z dodatkiem soli lawendowej;

Zupa: zupa z korzenia pietruszki z dodatkiem oliwy z dyni, szcza­wiku zajęczego, kwiatu kocimiętki;

Danie główne: gęś gocza­łkow­icka gotowana w tłuszczu, pęczak, nasiona słoneczniku, sałatka z kwiatami jadal­nymi skro­pi­ona syropem z mniszka lekarskiego;

Deser: strudel jabłkowy z sosem wanil­iowym i gałką lodu czekoladowego.

Cena menu degus­ta­cyjnego wyniesie 80 PLN od osoby. Obow­iązuje rez­erwacja stolików.

Rez­erwacji można dokonać pod numerem tele­fonu 667777081 lub za pośred­nictwem poczty e-​mail: marketing@kapias.pl