Sezon na polską gęsinę 2016
8 lat temu
Specjalne menu w Restauracji Kapias w dniach 5 – 27 listopada!
Restauracja Kapias jak co roku zaprasza Państwa na dania z białej gęsi owsianej.
Nic nie może się równać ze smakiem świeżej gęsiny z Polskiej hodowli. Dania z gęsi owsianej, specjalność Szefa Kuchni, to dodatkowe propozycje w karcie menu Restauracji Kapias od 5 do 27 listopada.
W menu między innymi:
- Talerz zakąsek z pieczywem (pasztet, smalczyk, wędzonka, żołądek konfitowany)
- Bulion z lanym ciastem
- Udo z gęsi, pęczak z grzybami, purée z marchwi
- Element z piersi, zielone kluski, kapusta włoska
- Czekoladowe brownie z wiśniami i gałką loda
Polecamy grzane piwo i wino!
Pobierz: Sezon na polską gęsinę 2016 – menu Restauracji Kapias
Zapraszamy serdecznie przez cały tydzień!
Zapraszamy także na nadchodzące wydarzenia: