Sezon na polską gęsinę 2016

rok temu

Spec­jalne menu w Restau­racji Kapias w dni­ach 527 listopada!

Restau­racja Kapias jak co roku zaprasza Państwa na dania z białej gęsi owsianej.

Nic nie może się rów­nać ze smakiem świeżej gęsiny z Pol­skiej hodowli. Dania z gęsi owsianej, spec­jal­ność Szefa Kuchni, to dodatkowe propozy­cje w kar­cie menu Restau­racji Kapias od 5 do 27 listopada.

W menu między innymi:

  • Talerz zakąsek z pieczy­wem (pasztet, smal­czyk, węd­zonka, żołądek konfitowany)
  • Bulion z lanym ciastem
  • Udo z gęsi, pęczak z grzy­bami, purée z marchwi
  • Ele­ment z piersi, zielone kluski, kapusta włoska
  • Czeko­lad­owe brownie z wiś­ni­ami i gałką loda

Pole­camy grzane piwo i wino!

Pobierz: Sezon na pol­ską gęs­inę 2016 – menu Restau­racji Kapias

Zapraszamy serdecznie przez cały tydzień!

Sprawdź godziny otwarcia

Zapraszamy także na nad­chodzące wydarzenia: